4. toukokuuta 2018

Toukokuun havinaa

Yhteistyössä Color4Care:n kanssa

Vastahan kävin kertomassa kuulumiasiani. Kun tarkemmin katsoin päivämääriä, tässä välissä on vierähtänyt puoli vuotta. Koulu on jälleen kerran vienyt aikaani ja koneen naputtaminen tehtävien lisäksi ei ole tuntunut omalta. Mutta nyt viimein voin huokaista ja kirjoitella omaksi iloksi enkä vain koulun deadlinejen takia. Yksi palautus odottaa enää kuun lopussa ja tämä lukukausi on paketissa.

Aloitin jo kesätyöt vuodeosastolla ja olen siitä hyvin innoissani. Ei enää kesää pelkästään koneen ääressä työskennellen, vaan oikeita hoitajan hommia. Työhön kuuluu paljon haavojen hoitoa, joten täytyy palautella mieleen, mitäs kaikkia haavanhoitotarvikkeita taas olikaan. Haavojen hoito lääkärin ohjeiden mukaan ei tuota hankaluuksia, oli haava kooltaan sitten mitä tahansa. Enemmän kaipaan treeniä eri haavatuotteiden valintaan, mikä olisi parhain juuri siinä haavan paranemisen vaiheessa. Uskon kyllä, että nämä kuukaudet opettavat ja työyhteisö on aivan huippu. He ottivat minut pitkän tauon jälkeen hyvin vastaan ja heiltä voin aina kysyä neuvoja. Olin samalla osastolla opintojen alussa harkassa ja jo silloin tiesin, että tänne haluan palata töihinkin. Ja mikä ihana yllätys, että siinä välissä työvaatteet olivat uudistuneet. Valkoisen rinnalle on tullut tummansinistä paitaa ja housua. Enää ei tarvitse miettiä, kuinka kauas alusvaatteet loistavat vaatteiden läpi. Työvaatteita tulee vaihdettua kuitenkin päivittäin, joten ei tummansiniseenkään pääse epäpuhtaudet piiloon. 

Postaustahtini on ajoittain hiipunut pitkiksikin ajoiksi, mutta täällä minä silti vielä olen. Toivottavasti sinäkin. Olinkin iloisesti yllättynyt, kun Color4Care:lta oltiin yhteydessä. Sain tilata heiltä työpaidan ja miten suuri valikoima heillä olikaan työvaatteet-sivuilla. Selailin pitkään erilaisia vaihtoehtoja. Pelkästään eri merkkejä ja malleja heillä on useampia, kuten SegersSmila ja Nytello. Päädyin lopulta Smila-merkkiseen pinkkiin hoitajan paitaan.

Kuva täältä.

Valitettavasti sairaalassa täytyy käyttää heidän vaatteitaan. Tämä pinkki olisi tuonut niin paljon piristystä päivään. Tästä paidasta on varmasti iloa koulussa labratunneilla sekä toisessa työssäni henkilökohtaisena avustajana, jossa saa käyttää omia vaatteita työasuna.  Pirteän värin lisäksi paidassa on tarpeeksi isoja taskuja, koska hoitaja tarvitsee kaikenlaista mukanaan, mutta ei kuitenkaan liian näkyvästi. Saan kannettua mukanani muistiinpanot, avaimet, , kynät, sakset, teipit ym. Ylätaskussa on sopiva lenkki hoitajan kellolle tai spider-hälyttimelle, koska varsinkin hälytin täytyy olla käden ulottuvilla. Niskassa on myös ripustinlenkki, josta paidan saa ripustettua naulakkoon. Tilauksen jälkeen toimitus oli vaivatonta, koska pieni paketti mahtui postiluukusta suoraan kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3