23. lokakuuta 2016

Syysloma

Olen nyt ollut kolme viikkoa koulusta vapaalla, kun luokkakaverit juoksivat työharjoittelussa. Sain hyväksi luettua tämän pätkän eikä oikein ollut mitään, mitä olisi voinut opiskella pelkästään tuon ajan. Vapaathan sopi oikein hyvin. Päiville sovin töitä, näin ystäviä täälläpäin ja vain nautin vapaista. 

Ensimmäinen bagelini ikinä.

Viime viikon vietin ihan täysin lomaillen. Syyskuussa minusta tuli täti ja viimein pääsin tätä ihanaa pientä vauvaa katsomaan. Siskoakin olin nähnyt viimeksi kesälomalla. Olin muutaman päivän pienen perheen luona ja lähdön tullessa teki mieli pakata vauva laukkuun ja juosta. Käden sai pakottaa normaaliin asentoon, kun kroppa oli jo ihan tottunut kantamaan pientä kääröä. Onneksi ensi viikolla nähdään taas. 

Vain maalla -jutut, pihakoriste.
Lomalla kerkesin myös vihdoin käymään kotona ja moikkaamassa T:nkin perhettä. Olihan siitä kesälomasta tosiaan vierähtänyt useampi viikko. En edes tajunnut, että kotona ja koulussa on tullut nyhjättyä piiiiitkä tovi. On vaan liian monta rautaa tulessa. Kävin rentoutumassa luottokampaajalla ja nyt hiukset ovat syyskuosissa. Pääsin kuivuneista latvoista ja on taas helpompi itse ylläpitää. Väri alkaa olla niin lähellä omaa väriä, ettei juurikasvukaan enää pistä silmään. Kampaajani sanoikin päästessäni tuoliin istumaan, että varasit ajan värjäykseen, mutta mitä ajattelit värjätä. Hän tasoitti sävyeroja ja teki tehohoidon. Nyt taas kehtaa hiuksia pitää väliin aukikin. Jälkeen-kuvasta hiustenväri on taas muuttunut pesujen myötä. Heit värjättyä hiukset olivat huomattavasti tummemmat. Yhdessä välissä punersivat oikein reippaasti ja pelästyinkin sainko mahonkipään. Mutta sekin oli vain yksi vaihe. Tykkään näistä ruskean vivahteista ja aavistuksen tummemasta tyvestä.

Tässä näkyy paremmin tämän hetken väri.
Yhtenä viikonloppuna pidimme tyttöporukalla ystävälle toiset babyshowerit.
Söimme hyvin, kuten aina tyttöjenilloissa.
Koko ilta oli täynnä puheensorinaa ja naurunpurskahduksia.
Onnistuin olemaan tässä kipeänäkin ihan riittämiin, joten jos tämän vuoden kipuilit olisivat tässä. Lomailun jälkeen on kiva palata välillä kouluunkin. Nyt on korkea aika tarrata tenttikirjoihin, koska niin vain kirjat pölyttyivät pöydällä luvattoman kauan. Nyt vielä viimeisen lomapäivän ilta, kynttilöitä, vilttejä, glögiä ja malttamatonta odottelua, että tuo toinen jo kotiutuisi reissultaan. Metsästäjälesken elämää aina tähän aikaan vuodesta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3