21. kesäkuuta 2016

Vuosipäivä

Meille tulee tänään avomiehen kanssa seitsemän vuotta yhdessäoloa täyteen. Jännä sanoa avomies, poikaystävä paremminkin, mutta sehän se on. Olemme kasvaneet yhdessä, kokeneet ensimmäisen kotoa muuton, yhteisen arjen rakentamisen, opiskelujen ja työn yhdistämisen. Olemme paljon puhuneet tulevaisuudesta, haaveista ja toiveista ja onneksi ne menevät ainakin vielä ihan yksiin. Haluamme viettää aikaa yhdessä, matkustella ja nähdä maailmaa ja silti palata yhteiseen kotiin ja toisen kainaloon. Perheen perustamisestakin on ollut puhetta, mutta sen aika on vielä tulossa, muutamien vuosien päästä. Koskaanhan ei voi tietää, mitä tulevaisuus tuo, mutta tällä hetkellä olemme onnellisia ja pääosin menee ihan hyvin. Tottakai sitä välillä miettii onko jäänyt jostain paitsi, kun niin nuoresta lähtien olemme pitäneet yhtä. Mutta aina ollaan tultu samaan johtopäätökseen. Vaihtamalla ei parane. Uudessa suhteessa olisi huuman jälkeen omat ongelmansa. Miksi aloittaa alusta, kun nytkin on näin hyvä ja haluaa olla toisen kanssa.

Päivittäiset hellyydenosoitukset ovat tärkeitä ja onneksi toinenkin kokee asian samanlailla. Ihan vaan hipaisu ohimennen, halaus yllättäen tai muuten vain toisen viereen hakeutuminen. Meillä ei ole tiskikonetta, joten jo tiskien tiskaaminen on ihana yllätys, vaikka ei olisikaan oma vuoro. Pienet, arkiset huomiot ovat mielestäni niitä kaikista parhaimpia. Viime vuonna T vastasi Boyfriend Tag -kysymyksiin ja niistäkin käy ilmi, kuinka hyvin hän minut tuntee. Voit käydä lukemassa täältä.  

Tänään näimme aikaisin aamulla ja seuraavan kerran vasta myöhään illalla. Arkea, kun ollaan eri aikoihin töissä. Juhlimme vuosipäivää etukäteen viime viikonloppuna. Liput oli varattuna Suuri puhallus 2 -leffaan, mutta vilkaisu ikkunasta ulos sai toisiin ajatuksiin. Ja oikeastaan sekin, että olin jo kahlannut pisaroiden välissä koko aamun. Ajatus hyvästä ruoasta ja leffasta toteutui ihan kotioloissa. T hääräsi keittiössä ruoan alusta loppuun, koska olin nukahtanut sohvalle eikä hän herättänyt ennen kuin valmiiseen pöytään pyytäessä. Ensimmäistä kertaa syötiin ribsejä kotona ja hyviähän niistä tuli. Illalla katsottiin Misconduct kotisohvan nurkkaan käpertyneinä. Elokuvassa kunnianhimoinen lakimies Ben päätyy lääkefirman toimitusjohtajan ja lakifirmansa vanhemman osakkaan valtataistelun jalkoihin. Koti-ilta tuli juuri oikeaan aikaan. Molemmat ollaan juostu arkena ja viikonloput reissattu milloin missäkin. Oli tosi kiva olla vaihteeksi ihan kahdestaan.

2 kommenttia:

 1. Ei se ruoho oo vihreempää aidan toisella puolella.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, juurikin näin.
   Käyn vilkaisemassa :) kiitos vinkistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3