12. maaliskuuta 2016

Maaliskuinen tyttöjenilta

Eilen pidettiin parin kaverin kanssa tyttöjeniltaa. Tutustuttiin tyttöjen kanssa Sykkeen kuvauksissa ja muutaman muunkin kanssa on pidetty yhteyttä siitä lähtien. Alkuillasta käytiin syömässä italialaisessa Il Gabbianossa. Menu oli todella laaja; pizzoja, pastoja, pihvejä, talon erikoisannoksia. Jokainen löytää varmasti mieluista tilattavaa. Tämä ravintola on mennyt minulta ihan ohi, vaikka Sellon kauppakeskuksessa olen vuosien aikana pyörinyt useampaankin kertaan. Tilasin pizzan, jossa oli parmankinkkua, herkkusieniä, ananasta ja mozzarellaa. Ensin vähän kauhistuin, kun pizza tuotiin pöytään. Haju oli hyvin outo, mutta oletan sen tulleen herkkusienistä. En tajunnut tilata pizzaa ilman sieniä, mutta aika hyvin sain suurimman osan riivittyä pois. Eihän sienet juurikaan edes maistu miltään. Ruoka oli silti niin hyvää, että voisin mennä uudestaankin. Menuun jäi vielä monta vaihtoehtoa, joita voisin kokeilla. Palvelu oli muuten mutkatonta, mutta yksi tarjoilija puhui suomen, englannin ja italian sekoitusta eikä siinä oikein tiennyt, millä kielellä hän odottaa vastausta. Pääsimme kuitenkin yhteisymmärrykseen ja hieman hämmentävä, mutta kuitenkin ihan hauska päätös ruokailulle.


Tyttöjä odotellessa kerkesin vähän pyöriä kaupoilla. Onneksi vain hetken aikaa, koska hälinä ja kauppojen musiikit saivat heti pääni jyskyttämään. Minullahan on siis ollut lievä aivotärähdys jo muutaman viikon. Nyt lääkäri viimein totesi, että se taisi olla sittenkin ihan kunnon aivotärähdys, kun näin kauan kestää palautua. Olen kärsinyt jomottavasta päänsärystä koko tämän ajan ja silmät ovat tosi herkillä. Pahimmillaan tätä kestää aamusta iltaan eikä mikään tunnu helpottavan. Ei ennen tämän viikon lääkärikäyntiä ja vihdoin sain sellaiset lääkkeet ja kipugeelit, että pystyn tätäkin postausta kirjoittamaan. Mutta kannatti käydä edes se hetki kaupoilla pyörimässä. Löysin aivan mielettömän kevättakin, mutta en vielä raaskinut sitä kotiuttaa. Punnitsen kahden värin välillä. Silmäni iskin aluksi kirkkaaseen oranssiin, mutta toisaalta sinisenä takki on monikäyttöisempi ja kotoa löytyy jo ihan hyvä värikkäiden huivien arsenaali. Nyt tuo takki polttelee ajatuksissa jatkuvasti.

Tyttöjenilta jatkui meillä Emma-gaalakatsomona. Oltiin sen verta vielä ruoasta täynnä, että kaupassa tuli valinnanvaikeus, mitä kaikkea voisi tehdä tunninkin päästä mieli. Ja niinhän siinä kävi, ettei ihan kaikkea jaksettu sittenkään syödä. Emma-gaala oli yllätyksiä täynnä, koska koko ilta oltiin ihan silmät pyöreinä Paperi T:n takia. Kuka ihme se on? Youtubestakin kuunneltiin parit biisit, mutta eipä oikein tunnistettu. Ehkä juuri sen verran, että viimeistään kertsin kohdalla on yleensä vaihtanut radiokanavaa. Hämäävää, koska hän kuitenkin pokkasi kaksikin Emmaa. Antti Tuisku oli niin hellyyttävä lavalla. Huomasi, että hän oli hyvin yllättynyt ja otettu Emmoistaan. Kyyneleet eivät olleet kaukana, koska puheiden aikana ääni särkyi useamman kerran. Gaaloja on kiva seurata jo ihan paikallaolijoiden juhlalookkien takia. Miten kukakin on laittanut hiuksensa, meikin ja minkä puvun valinnut. Ketkä onnistuvat ja ketkä floppaavat. Suurimpia yllätyksiä minulle oli Sami Kurosen hiustyyli, joka näkyy kuvassakin. Hiukset kiinni, sliipattu päätä myöten. Siisti ja gaalaan hyvinkin sopiva, mutta silti jokin siinä häiritsi. Mutta se ääni, häntä voisi kuunnella pidempäänkin. Ei siis yhtään huonompi juttu, että hän tekee töitä radiossakin.  

 
Puhuttiin tyttöjen kanssa näkevämme uudestaankin ja ideoita illanviettoihin tulikin useampia. Osa herkuista olisi ainakin jo valmiina. Alle parin viikon päästä Sykkeen kolmas kausi alkaa, joten sitä ainakin olisi mahtavaa seurata porukalla. Jos saataisiin muitakin tyttöjä mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3