9. helmikuuta 2016

Valmistujaisten juhlintaa

Ystävä kysyi, joko nyt tuntuu valmistuneelta. Juhlittiin perheen ja ystävien kesken kotikotona valmistumistani ja nyt voin viimein sanoa, että alkaa tuntua. Alkuvuosi on ollut täynnä enemmän ja vähemmän juhlan aihetta ja jatkuu vaan. Mutta siis viikonloppuna kahviteltiin rennosti vanhempien luona. En halunnut mitään suuria sukujuhlia, koska yhdet sellaiset on jo pidetty lukiosta valmistuttua. Ei nyt joka kerta, koska ei tämä valmistuminen tähän jää. Kutsuin oman perheen lisäksi T:n perheen, joten oli meitä silti reilu kymmenen juhlijaa. Ilta meni herkkupöydän ääressä. Äiti oli taas laittanut parastaan. 

Saamani kimppu matkasi mukanani kotiin asti ja vieläkin kukoistaa.
Sisko yllätti ja oli tilannut kakunkoristeenkin. Saatiin lakkikin juhliin.
Kakkua pähkäilin varmaan kaksi viikkoa, mitä haluaisin. Äiti lupasi tehdä toiveiden mukaan. Pidettiin kakku yllätyksenä loppuun asti. Siskon ilme oli näkemisen arvoinen. Olisihan se pitänyt arvata, että mansikkakakkua, vaikka juustokakuistakin oli puhetta. Odotapa vaan, kun leikataan. Kerman alta paljastuikin pätkiskakun täytteet. Viime isänpäivänä oli samanmakuista kakkua tarjolla, mutta ei silloin siskon kanssa oltu paikalla. T:kin oli odottanut melkein vuoden, että pääsisi tätä maistamaan. Ja kyllähän pätkiskakku maistui.

Loppuillasta näin vielä ystäviä. Istuttiin ensin iltaa ennen kuin lähdettiin tanssimaan Stageen. Ulkona käyminen teki niin hyvää, vaikka seuraavana aamuna ei niin hyvältä tuntunutkaan. Olot olivat sen arvoiset, koska en olisi jäänyt pois mistään hinnasta. En edes muista, koska oltaisiin porukalla oltu viimeksi baarissa. Tai koska olisin ylipäänsä ollut baarissa, jos laivan baaria ei lasketa. Oli ihana nähdä porukkaa kuukausien ja vuosienkin tauon jälkeen. Tällaisia iltoja voisi olla useamminkin. Tai ei ihan täysin samanlaisia. Eikö juuri tuurillani baarissa ollut teemana erotiikkabileet. Mietittiin muitakin baarivaihtoehtoja, mutta päädyttiin kuitenkin tuonne sijainnin ja musiikin takia. Baari on jaettu kahteen osaan. Toisella puolella voi istuskella ja laulaa karaokea. Toisella puolella mahtuu myös istumaan, mutta pääosa on tanssilattialla. Esiintyjille annettiin tilaa ja kieltäydyttiin kohteliaasti osallistumasta showhun, mutta muuten viihdyttiin tanssilattialla melkein koko ilta.

 Tämä vuosi vain paranee ja hymy levenee. Nimittäin sain tänään omanalan TÖITÄ. Vihdoin! Ihan mahtavaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3