24. helmikuuta 2016

Juhlahumua

Juhlittiin T:n synttäreitä koko viime viikonloppu. Lauantaina kokkailtiin kotona vaihteeksi hirveä, oltiin vaan ja illalla mentiin katsomaan Deadpool Sellon VIP-saliin. Pienempi sali oli täynnä nahkatuoleja ja leffaeväätkin kuuluivat lipun hintaan. Tuntui ihan orvolta lähteä leffaan, kun yleensä vähintään juomapullo on matkassa mukana ja nyt ei tarvinnut sitäkään muistaa. Hyvä muistutus kuitenkin nuoremmille leffassa kävijöille. Älä ole jonon ensimmäisenä sniikkaamassa sisään, jos ikä ei riitä kyseiseen elokuvaan. Mahtoi arjen sankareita harmittaa. Saliin päästyä tarjolla oli siis poppareita ja limua, joita sai käydä hakemassa koko leffan ajan. Mutta eihän siitä nahkatuolista malttanut liikahtaa mihinkään. T sanoikin, että jos vielä jalkaosan saisi ylös, niin olisi ihan huipputuoli. Vieressä istuva kuuli tämän ja neuvoi meitä tuolien sivussa olevasta napista, jolla tämäkin oli mahdollista. Siis miksei kaikki salit voisi olla tälläisia, ihan kuin kotona löhöäisi. Sitten pari sanaa leffasta. Tosi hyvä. 
Kuva täältä.
Deadpool on vähän erilainen supersankarielokuva ja se perustuu Marvellin samannimiseen sarjakuvahahmoon. Pääosassa oleva Ryan Reynolds esittää palkkasoturia, joka laittoman kokeen jälkeen muuttuu silminnähden ulkoisesti ja parantuu tapaturmista ennätysnopeasti. Hän lähtee etsimään käsiinsä miestä, joka melkein tuhosi hänen elämänsä. Eokuva on huumoripitoinen, mustanpuhuvakin, täynnä toimintaa, mutta ei silti liian raaka. Nauraa sai paljon. Suosittelen, jos aiemmatkin Marvelin sankarit (X-Men, Fantastic Four ym.) ovat uponneet. 

Sunnuntaina katettiin kahvipöytä ja vieraita saapui liukuvalla aikataululla. Korkattiin kakku T:n veljen ja tyttöystävän kanssa. Päivemmällä ovikello soi useampaan kertaan, kun äiti, mummu, siskot ja siskon mies tulivat käymään. T:n sukulaisia nähdään enemmän ensi viikonloppuna. Sydämentykytyksiä aiheutti marjainen hyydykekakku. Pelkäsin, ettei se pysy koossa ja uudet kokeilut kostautuvat. Hermoilin suotta. Kakku maistui hyvältä, siskon mielestä jopa jätskimäiseltä. Ohje on tulossa myöhemmin. Aamulla leivoin valmiista torttutaikinasta juustokolmioita ja muistin pullatkin ottaa sulamaan ajoissa. Pientä päänvaivaa tuotti kattaus. Paljon ihmisiä, pieni pöytä, samankaltaisten astioiden vähyys. Kahviastiastoja olisi tietysti, mutta pöytään ei sitten muuta mahtuisikaan. Päädyin muumimukeihin ja nehän toimivat oikein hyvin. Olen ihan hurahtanut niihin. Olen FB:n kirppiksiltä bongaillut haukkana hyväkuntoisia, kaupoista poistuneita muumimukeja. Ja odotan jo, että ensi kuussa ilmestyy pari ihan uutta mukia. Ihan kaikkia en sentään halua kaappeja täyttämään. Vain sellaisia, jotka voi yhdistää johonkin elämäntapahtumaan tai muutokseen. Jokaisella muumimukilla onkin taustalla oma tarina.

2 kommenttia:

 1. Itse meen parin vajaan parin viikon päästä katsomaan tuon Deadpoolin, kun poikaystävä tulee lomille. En malta oottaa, että nään ton, kun se vaikuttaa ihan huippu leffalta!<3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :)). Huippuleffasta en ole niin varma, mutta erittäin hyvä kerran katottava leffa. Toimintaa ja hyviä heittoja :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3