15. helmikuuta 2016

Ihonhoitoviikko

Tällä viikolla vietetään Orionin valtakunnallista ihonhoitoviikkoa apteekeissa. Kampanjan aikana kiinnitetään huomiota ihon kosteuttamiseen ja ihonhoidon tärkeyteen. Näin talviaikaankin ihoa tulee hoitaa, koska meillä jokaisella on vain yksi iho, jonka pitää kestää kymmeniä vuosia matkassa mukana. Itsehoitoapteekin nettisivuilla pääsee osallistumaan kilpailuun, josta voi voittaa ihonhoitotuotteita. Paketti sisältää yhdeksän erilaista 200g perusvoidepurkkia eri tarpeisiin, joten riittäisi kaverille kanssa. Tämä ei ole yhteistyöpostaus eikä maksettu mainos. Laitan hyvän kiertämään, kun tälläiseen törmäsin.

Kuva täältä
Kampanja ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, kun kevättä varten täytyy kartuttaa purkkivarastoja ihon kosteutusta varten. Eniten käytän apteekista saatavaa Aqualan L -perusvoidetta, joka imeytyy nopeasti eikä tuoksu juuri millekään. Eli nimensä mukaan ihan perusvoide arkikäyttöön. Luksuksen tunnetta ja tuoksuja halutessani valitsen ihan muita tuotteita. Huomaan heti ihostani, jos kosteutus on jäänyt liian vähälle. Päällepäin ei välttämättä näytä edes kuivalta, mutta huomaan näppituntumalla ja varsinkin, jos iho alkaa kutiamaan.  
 
Viime marraskuussa kirjoittelin ihonhoitorutiineistani muutaman postauksen verran. Täältä voit käydä kurkkaamassa, millaisia tuotteita käytän kasvojen kosteutukseen. Täältä löytyy muutama tuote, joilla hellin ja hemmottelen kasvojani. Ja tänne kokosin tuotteita, joilla kuorin ja kosteutan vartaloani. Hemmotteluhoitoja esimerkiksi saunan yhteydessä tai ihan vaan suihkun lomassa. Ihonhoito-tägin alta löytyy lisää kirjoituksia.
 
Mitkä ovat sinun ihonhoitorutiinisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3