6. syyskuuta 2015

Kynsilakkahurahdus

Huomenna alkaa Sokoksissa ja Emotioneissa Kutsu kauneuteen -tarjousviikko. Selasin kuvastoa ja yksi on taas ylitse muiden. Essien kynsilakat. En vaan osaa päättää, minkä uuden sävyn ostaisin. Toisaalta tämän hetkiset lempparit alkaa uhkaavasti loppua. Sattumalta käväisin Anttilassa ja se kannatti. Kaikki L'oréal Parisin meikit ota kolme, maksa kaksi. Sitä valintojen vaikeutta kynsilakkaosastolla. Valitsin kolme uutta sävyä yhden Essien hinnalla. Oli heti päästävä kokeilemaan. Ostin nyt sitä valkoista, joka jäi viimeksi kauppaan. Uutta astetta vaaleampaa lilaa. Glitteriin rakastuin ihan täysin. Ihan täydellinen. Suunnittelen jo marraskuisiin ystävän häihin juhlakynsiä ja tämä glitter on ainakin mukana. Näitä lakkoja täytyy levittää kolme ohutta kerrosta, jotta peittävät tarpeeksi. Koostumus on hieman vetistä. Ei ole vieläkään Essien voittanutta. 

Sävyt Snow in Megeve - valkoinen, Cliche Mania - lila ja Noir Whisper - glitter. 

Jokainen lakkausprosessini alkaa Trindin Cuticle Balsamin levityksellä. Aluslakkana käytän Nail Repair Natural -kynnenkovettajaa. Näin värilliset lakat eivät värjää kynnen pintaa. Tällä lakalla voi myös tehdä tehokuurin, jolloin lakan poistaa kerran päivässä kahden viikon ajan. Itse käytän Nail Repairia aina lakkojen alla tai ihan pelkästään, joten varsinaista kuuria en ole tehnyt. Lakkaan kynnet noin kerran viikossa tai harvemmin. Trindin lakkapullossa muistutetaan, että tuote sisältää formaldehydiä ja kynsinauhat kannattaa suojata voiteella. Öljyäminen on siis tärkeää. Jos laiminlyö kosteutuksen, kynnestä tulee pian niin kuiva että se napsahtaa helposti poikki. Otan nyt kaiken irti tästä, että minulla on kynnet. Olleet jo monta kuukautta ja tämä on ihan uutta.

Yhdet kynnet lakkasin Essien lempparilla, Funny Face. Viimeiseksi laitan vielä Mavadryn pikakuivattaja päällyslakkaa. Pinnasta tulee kiiltävä ja glitterkynsistäkin tasaiset. Eivätpähän jää vaatteisiin kiinni rosoisuudellaan. Pikakuivattajan voi laittaa heti viimeisen värikerroksen päälle. Tyvestä tuppaa  vaan lakka liikahtamaan, joten annan kuivahtaa hetkisen.

Seuraan muutamia blogeja, joista saan inspistä omiin koristeluihin. Eilen kokeilin raitojen tekoja. Täytyy vaan muistaa antaa vielä enemmän lakan kuivua ennen kynsitarrojen laittamista. Lähti meinaan lakka tarran mukana ja paljasti kynnen oman pinnan. Ei sellainen raidoitus kuin suunnittelin. Lisää harjoitusta vain. Jotain leimakuvia aion ostaa seuraavaksi. Vapaalla kädellä koristelu tärisevin sormin ei ihan tuo toivottua lopputulosta.

2 kommenttia:

 1. ihania värejä ja ootan et päästään viettää siskojen yötä niin kaikkia hemmotteluja luvassa 😊
  toi trind cuticle balsam on jotain mitä haluun testaa. ei kuulu vielä mun valikoimiin. ja toi mavadry houkuttelee kans. barbie-glitter kynnet vaatis just tollasen joka tasottaa ja antaa lisäkiiltoo 😄

  viikonloppua odotellessa 💖

  -Nintsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti siskojen yö toteutuu ♡ pelkkää hemmotteluu ja höpöhöpö-juttuja.
   Noita lakkoja ja balsamii voit kokeilla multa eka :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3