8. elokuuta 2015

Summer Sale Shopping

Olen muutamia kertoja pyörähtänyt vaatekaupoilla pelkän nettishoppailun sijaan. Kun siskon kanssa oltiin turisteina kaupungilla, tein löytöjä Kappahlista. Siis kaupasta, jossa en juuri koskaan käy. Sekin kertoo jo paljon, että piti siskolta tarkistaa, missä me oikein ollaan. Toisella kertaa pyörähdin nopeasti Cubukselle ja mukaan tarttui vähän kaikenlaista. 


Kappahlista tosiaan ostin kassillisen raitaa. Merihenkinen paita ja pari toppia. Näitä itseasiassa silmäilin jo kauan aikaa sitten, mutta onneksi en normihintaisina kiikuttanut kassalle. Kolme kahden hinnalla kuulosti paljon paremmalta. Materiaali on ihanan pehmeää. Ja hei sori pikkusisko, ollaan taas samiksia. Samalla reissulla pyörähdettiin Glitterissä ihan ohimennen. Hehkutin siskollekin puhelinlankaponnareiden hienoutta ja tällä kertaa mustia oli tarjolla. Myyjä vinkkasi kivasti heidän -50% ja -70% megatarjousseinästään. Olisi jäänyt nämä ihanat korut saamatta. Parinkympin sydänkaulakoru lähti kolmella eurolla ja kunnon bling bling sydänsormus kahdella eurolla. Ei huono. Suunnittelin näitä ystäväni häihin loppuvuodesta, mutta mieli voi vielä muuttua. Mekkokriisi on edelleen päällä. Menenkö luottomustassa vai löytäisinkö jonkun kivan, vaikka lilan yksilön. Vielä ei ole mato napannut koukkuun. Etsinnät jatkuu, koska onhan jo elokuu.

Cubukselta sain ihanan uuden huivin jo ennestään rönsyilevään huivivarastooni. Vaikka niitä on monia, olen viime aikoina käyttänyt yhtä ja samaa. Tuo turkoosi huivi on muhkea ja paksumpi koleampaa syksyä ajatellen. Ja huivi maksoikin vaan vitosen. Kuviolliset nilkkasukat lähti myös mukaan, koska kuka voi sanoa ei ananakselle. Paketissa oli viidet erilaiset, joista kuvaan pääsivät parhaimmat. Parit perus valkoiset ja yhdet flamingo-kuvioiset oli myös mukana. Pyykätessä onkin ollut ongelma kumman nilkkasukat onkaan kyseessä, kun näyttävät ihan samoilta. Eipä ole sitä ongelmaa enää. Tuskin T kuviollisia yrittää sujauttaa jalkaansa. Sukkapaketti taisi olla seitsemän tai kahdeksan euron kieppeillä. Ostin myös alusvaatteita, mutta ne eivät päässeet kuvaan. Rintsikat löysin viidellä eurolla. Siis mitä? Miten voi olla, mutta näin vaan oli, että sopiva koko kiikkui minihenkarissa. Housujakin oli kolme kahden hinnalla. Näin näköjään käy, kun ei lähde mitään tiettyä hakemaan. Tuudittautuu valikoiman virtaan.


Myönnettäköön, oli minulla seinää vasten taas yksi H&M:n paketti odottamassa. Yhdet uudet farkkushortsit saavat jäädä ja ihan perus teeppari.  Minulla on kaapissa monetkin vilkkuuko pepa vai ei -shortsit, mutta näissä uusissa lahkeet ovat astetta pidemmät. Shortsit pääsikin päälle kesäreissulle Porvooseen. Elättelen toivoa elokuun helteistä, jolloin kouluunkin voisi nuo pukea. Vihdoin löysin myös hyvät urheilushortsit lenkille. Ne näyttää kieltämättä vähän boksereilta, mutta ovat niin mukavat päällä ja kangas kuivuu nopeasti. Onko siellä tehty alelöytöjä ja kassikaupalla raahattu niitä kotiin? Vaikka tuntuu, että nykyään aleja on ihan koko ajan kaikkialla. Ei enää pelkästään joulun ja juhannuksen jälkeisiä aleja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3