1. kesäkuuta 2015

Kahvia koneeseen, teetä tietä näyttämään

Keväinen istuskelu koulukavereiden kanssa muuttui tyypilliseen kesäsäässä kykkimiseen. Olimme suunnitelleet piknikkiä tai muuten vain istuskelua ulkona, mutta vettä tuli iltapäivällä enemmän kuin maa jaksoi vetää. Koottiin suosiolla kahvipöytä meille ja taas tyyliimme se oli ääriään myöten täynnä. Vatsa pullottaen ei jostain syystä tee enää iltapalaakaan mieli. Ei yhtään hassumpi viikon aloitus. 

Viimeksi nähtiin tyttöjen kesken joulukuun pikkujouluissa. Pieni prinsessakin oli kasvanut puoli vuotta vanhemmaksi ja niin tomerasti viihtyi välillä lattialla, selkä suorassa ilman tukea. Ihana nappisilmä, jota olisi voinut sylkyttää vaikka kuinka kauan. Täytyy vaan alkaa lenkkeilyn lisäksi tehdä näille käsille jotain tai kohta maitopurkinkin nostaminen tuottaa ongelmia. Kämppä ei ollut ihan lapsiystävällisimmästä päästä. Teräviä kulmia, kiinnostavia johtoja ja irtoesineitä tasoilla. Ensi kertaa varten täytyy vähän miettiä, mitä jättää esille tai touhukas taapero laittaa paikat uuteen järjestykseen.

2 kommenttia:

  1. Voi hitsi kun tykkään näistä sun isoista kuvista, kokeilin vähän omaankin blogiin. Onko sulla muuten uusi tämä blogipohja?????

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samana on pysynyt. Muokkasin tekstin taustan vain vaaleammaksi. Meinasin jo muokata kokonaan kaiken valkoiseksi, mutta en vaan voinut luopua tästä lilasta taustasta ym., mikä on pysynyt samana koko ajan. Alkaa sit muistuttaa liikaa muita blogeja, jos tästä tekee samannäköisen. Kiitos :) tykkään itekin nyt ulkoasusta ja kuvien koosta. Ja laatukin parani jonkun verran kameran myötä. Kunhan opin lisää, paranee vaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3