9. helmikuuta 2015

Insjö baginbag

Käytän koulussa ja melkeinpä kaikkialla pinkkiä Kånken-reppuani. Pieni ulkomuoto hämää, koska reppu on kuin pohjaton kuilu. Viime kotikotireissulla sain kaikkien tavaroideni lisäksi mahdutettua sinne karvatöppösenikin. Mutta pohjattomassa kuilussa on myös ongelmansa. Repussa on vain yksi pieni etutasku ja koko repun kokoinen tasku, joten tavarat ovat hujan hajan sisällä. Hakemani asia on aina hukassa ja saan pyörittää koko sisällön ympäri. Mutta en enää.

Tilasin Insjöltä Inari baginbagin eli sisälaukun kirkkaan korallina. Laukku on valmistettu helposti puhdistuvasta ja pestävästä nailonista ja yksityiskohdat ovat aitoa nahkaa.  Pienempi malli oli oikein passeli reppuuni. Kaikki tarvittava mahtuu mukaan ja tilaa jäi vielä ylikin. Vaihto repusta laukkuunkin onnistuu helposti. Ei tarvitse kuin siirtää sisälaukku ja silti kaikki tarvittava on mukana.

Edessä on kolme avonaista taskua. Oikeanpuoleisessa taskussa on piilossa avainrengas, johon saa kiinnitettyä kotiavaimen joko suoraan tai Insjön erillisen avainrenkaan kanssa.
Takana on verkkotaskuja ja iso avonainen tasku.
Sisällä on avonaisia ja vetoketjullisia kolotaskuja.
Nämä kaikki löytyy baginbagistäni. Lisäksi vielä kamera ja välillä rahapussikin.
Yllänäkyvä tavaramäärä ajelehti aiemmin repun pohjalla ja pikkutasku pullotti liitoksistaan. Baginbagiin pakkasin tämän kaiken: Kertsilusikoita, koska yleensä syön koulussa kahvitauolla pilttiä tai jogurttia. Läkerol dentsit toimivat purkkanani ja niitä nappailen aina syötyä. Pinnejä ja ponnareita, koska laitan hiukset kiinni vasta kouluun päästyä. Kampa on myös silloin tarpeen. Pieni peili on kätevä, kun hiustenlaiton jälkeen tarkistan, että letti on takaapäinkin ok. Nenäliinoja pitää olla aina käden ulottuvilla, ikuinen niistäjä kun olen. Kotiavain ja bussikortti, jotta pääsen liikkumaan mennen tullen. Kuuntelen nettiradiota yksin liikkuessani, joten voi sitä murheen päivää, jos kuulokkeet unohtuvat kotiin. Silmätippoja ja lääkkeitä aina tarvittaessa. Huulivoiteet ja matkakokoinen käsirasva auttavat paljonkin, varsinkin näin talviaikaan. Mehiläisvahaa laitan, kun tuntuu, että huulet tarvitsevat erityistä kosteutusta ja hoitoa. MK:n kolmiväristä huulibalsamia laitan kosteutuksen lisäksi ihan liikaa jo sen herkullisen tuoksun takia. Babylips on jäänyt nyt vähemmälle, mutta se antaa kivan pinkin säväyksen ulkonäköön. 

Tämän viikon kannalta on varsinkin hyvä, että tavarat ovat järjestyksessä. Koulussa olen pitkiä päiviä ja loppuviikkoa kohden aamusta iltamyöhään, joten on kiva, että voin laittaa käden vaikka silmät kiinni reppuun ja tiedän, mikä tavara on missäkin. Pystyn keskittymään olennaiseen, kun ei tarvitse etsiä jokaista pikkuasiaa erikseen. Blogi hiljeneekin arkipäiviksi kokonaan. Olen etukäteen tsempannut itseäni päiviä, että kun tästä viikosta selviän, alkaa odotettu loma.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3