3. tammikuuta 2015

Uuden vuoden juhlintaa

Uusi vuosi otettiin porukalla vastaan Parkanon läheisyydessä. Järjestin meille metsästysmajan, jossa oli tilaa oleskella ja yöpyä. T:n kanssa mentiin etukäteen laittamaan takkaan tulta ja pikkasen kolaamaan pihaa. Tai lähinnä seurasin vierestä ja totesin, että hyvältä näyttää. Iltaa kohden tupa alkoi täyttyä ja parhaimmillaan meitä oli seitsemäntoista ystävystä ja pari masuasukkia. Oli kiva nähdä kaikkia, kun tuntuu, että vähintään puoli vuotta meinaa vierähtää aina välissä. Kuulumisia tuli vaihdettua urakalla. Puhelimeen piti laittaa parikin hälytystä, jotta vuoden vaihtuminen ei livahtaisi ohi. Vähän ennen kahtatoista kokoonnuttiin pihalle laskemaan viimeisiä sekunteja. Tyttöjen kanssa oltiin tähtisädetikut valmiina. Pojat ampuivat muutamia raketteja ja niille olisi kannattanut jättää koko homma. Pienempiä raketteja sytyttäessä sain sormesta nahkatkin rullalle. Parempi vaan pysyä tähtisädetikuissa. Tästä olikin illan aikana vääntöä, ovatko ne tähtiSÄDE- vai tähtiSADEtikkuja. Skumpat kuohuivat ja musiikki soi. Illan mittaan kuunneltiin musiikkia laidasta laitaan ja pyörähdeltiin muutamat valssit. Pokassa oli pitelemistä, kun yksi kavereista pääsi laulun makuun. Hän osasi varmaan kaikki suomalaiset tangokipaleet ja kuulosti ihan tangokuninkaalta. Aamun pikkutunneilla meni hermot viimeisten hereilläolijoiden ilotteluun. Musiikki katkesi kuin seinään, kun vein tabini ja tärkeän piuhan. Aamulla jo koko jutulle pystyi nauramaan. Avaimen palautukseen ei ollut kiirettä, joten heräiltiin ja siivoiltiin rauhassa. Päivällä mökki jäi siistinä taa. 


Kuvasaldo jäi aika suppeaksi, jotain parikymmentä ruutua. Yleensä parhain kuvauskalusto on yhdellä ystävistämme mukana, mutta tällä kertaa hän vietti uutta vuotta muualla. Eniten kuviakin löytyy yleensä häneltä, kun yksi sun toinen haluaa kokeilla kameraa. Välillä tuntui vähän tyhjältä, kun hän ei ollut paikalla. Tilaa olisi ollut juuri sellaisen pienen vaaleaverikön verran. Juhlahumustamme jäi muutama muukin ystävä pois. Aina on vähän hankala sumplia kaikkien aikataulut yksiin. Onneksi tässäkin vuodessa riittää päiviä, jolloin voi treffata. Pieni kahvitteluhetki naamatusten olisi jo paljon. Yleensä en tee uuden vuoden lupauksia, koska niitä en pysty pitämään, mutta nyt tuntuu, että parit jutut olisi hyvä listata ylös. Mietin kuitenkin vielä, ettei lista lähde ihan käsistä. 

Ihanaa alkanutta vuotta 2015!! 

2 kommenttia:

  1. hahaa, eilen kun katsoin kuvat nopeasti läpi tekstiä lukematta, niin sanoinkin eevikselle, että tuossa auvon vieressä on selvästi tutanmentävä kolo :'D samoilla linjoilla siis!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3