28. tammikuuta 2015

Pieniä löytöjä ripauksella pinkkiä

Tällä viikolla kävin Ikeassa lounaalla. Se on sopivasti ihan koulun vieressä ja tuntien välissä sattui olemaan kolmisen tuntia luppoaikaa. Kotiin ei kannattanut lähteä kääntymään, kun heti olisi saanut lähteä takaisin. Perus lihapulla-aterian jälkeen jäi vielä hyvinkin aikaa pyöriä tavaratalon puolella. Mitään tiettyä en mennyt hakemaan, mutta ainahan Ikeasta tekee löytöjä. Tällä kertaa selvisin pienillä ostoilla. Ei tarvinnut niska vääränä kantaa löytöjä kotiin. 


* Uusi, pinkki meikkipussi. Vanha on jostain yläasteajoilta ja siltä näyttääkin. Pussukka kulkisi myös kivasti repussa ja laukussa mukana. Täytyy ehkä hakea useampikin. 

* Ystävänpäivä on tulossa, joten pitäähän servetit päivittää teeman mukaisiksi. Suuret suunnitelmat kariutuivat, kun kuulin T:n olevan muualla menossa. Täytyy kehittää päivälle jotain ihan omaa puuhaa. Ystävänpäivä on kivasti lauantaina, mutta sunnuntaille on työkeikka tiedossa, joten se vähän rajoittaa menojani.

* Korkeampia tuikkuja, jotka palavat kuusikin tuntia. Yleensä poltan pelkkiä Havin tuikkuja, mutta nämä vetävät puoleensa juuri tuon palopituuden ansiosta. Ei tarvitse olla koko ajan vaihtamassa.


* Ensimmäiset silikoniset muffinssivuoat. T:n synttärit on ensi kuussa enkä vielä ole päättänyt leipoisinko yhden juustokakun vai pienempiä kakkusia näihin vuokiin. Synttärisankarin toiveet tietysti huomioiden. Bongasin mojito-kakun ohjeen, mutta se ei saanut kannatusta. Täytyy kokeilla sitä toisella kertaa.


* Olen etsinyt kruunukynttilöille jalkoja jo pitkään. Nyt bongasin nämä lasiset, joissa voi polttaa sekä pitkiä kynttilöitä että tuikkuja. Kunhan vaan kääntää kippoa ympäri. Onnistuin pudottamaan laukun luokan lattialle ja toiseen tuli heti särö. Hyvä syy tehdä uusi täsmäisku Ikeaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3